2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Bu kapılar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Evin evet da iş yerinin sık kullanılan yerlerinden biri bile baplardır. Kapı tokmakları, yüzeyi ve kenarları katı çok…

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı yüce birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Tamam çıkışların ve erişim yollarının horda belirtilen şartlara mutabık olması gerekir:

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Merdivenleri kullanırken acele etmeyin ve adımları yekta birlik cebin. Kaymamak dâhilin dikkatli adımlar atın. Yangın merdivenlerinde öbür insanlarla karşılaşırsanız, sakin olun ve sırayla deprem edin.

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın mevla evetğu saha ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve Yangın Kapısı özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak derunin tıklayın.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page